Cautare

24453 de rezultate pentru "filipescu maria suceava str alex cel bun 16" (3.79 secunde)
În ultimii trei ani, nici un caz de evaziune fiscala înregistrat în Dolj nu s-a soldat cu trimiterea în judecata a celor acuzati, a dezvaluit ieri directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu.
În ultimii trei ani, nici un caz de evaziune fiscala înregistrat în Dolj nu s-a soldat cu trimiterea în judecata a celor acuzati, a dezvaluit ieri directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Ioan Filipescu.
Raluca Buzura, Alina Bancila, Maria Filipescu, Alina Predoiu, Nacu Marian, Alex Burlacu, Ioana Streza si Brandusa Atena Ungurasu.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... La data de 9.04.2011, in jurul orei 16.00, Z.
In ceea ce priveste curatenia,operatorii de salubritate vor stropi, de cel putin doua ori pe zi, carosabilul, trotuarele si marile piete si zone pietonale.
In ciuda previziunilor pesimiste din industria materialelor de constructie, Auto Alex, lider in zona Banat la vanzarea en-gros de materiale de constructii grele si principalul jucator din piata materialelor de constructii en-detail in judetul Caras-Severin, a obtinut in semestrul 1 din 2010 o crestere cu 33% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2009.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar orchestratia a facut-o Alex Cotoi la Global Records si sunt foarte mandra de ce a iesit. ... Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am scris niste versuri si am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi.
Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american.
bulevardul Decebal, str. Caracal, str. Corneliu Coposu, bulevardul Nicolae Romanescu, str. Popoveni, bulevardul Raului, str. Brestei, str. Maria Tanase, str. Pascani, str. George Enescu, str.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
In luna august, PROFI a deschis in total 16 magazine, dintre care cinci in format City, sapte in format Loco si patru in format Standard. ... Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str.
Vizitarea Casei Fecioarei Maria a fost una din cele mai impresionante excursii din sejurul nostru in Efes. ... Fecioare Maria, cu bratele deschise, asteptand crestinii sa vina la ea, stand cu fata spre orasul Efes de odinioara, vrand parca sa dea de inteles ca ea vegheaza asupra lui!
Casa Maicii Domnului, aflata intr-un frumos parc localizat intre Efes si Seljuk, este socotita, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. ... Sfantul Apostol Ioan este cel caruia Hristos, aflat pe Cruce ii zice sa aiba grija de Maica Sa.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Dezrobirii, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Orsova, dinspre str. Cetatea de Balta catre str.
google-analytics.com